CIUR ROTATIV INDUSTRIAL DE SELECTARE

Este un echipament de sortare mecanică, se folosește pentru separarea materialelor, în principal în industria prelucrării deșeurilor solide.

Se compune dintr-un tambur cilindric perforat, în mod normal este înclinat la un unghi specific. Un ciur rotativ este dotat de regulă cu componente electrice care asigură mișcarea de rotație necesară îndeplinirii funcției de cernere.

Astfel, transmisiile sunt asigurate de motoreductoare de curent alternativ echipate cu convertizoare de frecvență iar viteza de rotație poate fi reglată ușor.

Separarea pe mărimi, se realizează pe masură ce materialul alimentat la capătul mai înalt al echipamentului ciur rotativ, se învârte pe tamburul rotativ în jos, unde materialul mai mic decât deschiderile sitei tamburului, trece prin acestea, în timp ce materialul supradimensionat ajunge în celălalt capăt al tamburului.

În timpul procesului de compostare cu un ciur rotativ, unele materiale nu ajung la faza de compost, fie pentru că nu sunt biodegradabile, fie pentru că sunt prea mari, având nevoie de un timp mai îndelungat pentru compostare.

Ciurul poate fi echipat cu țepușe, pentru a desface sacii cu material, dacă în stația de sortare nu a fost integrat un desfăcător de saci, înainte de ciur. Acest lucru se întâmpla când materialul ce întră pe stația de sortare, nu conține deșeuri în saci menajeri, în cantitate mare, încât să justifice un desfăcător de saci.

Un ciur rotativ este dotat de regulă și cu o perie, de lungimea tamburului, fixată în partea de sus, exterioară, pentru a curăța tamburul în mișcările sale de rotație.

Ciurul separă materialul organic până în dimensiunile necesare, prin mișcarea de rotație.

Un ciur rotativ oferă astfel, ca rezultat, un flux continuu de material, pentru a îmbunătăți și optimiza separarea și clasificarea deșeurilor.

Acordăm atenție exclusivă excelenței serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte fiabile, cu rezultate de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare, la cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Fundamentăm încrederea tuturor părților interesate în calitatea produselor și serviciilor ALTEN WASTE ENGINEERING. Ridicăm constant nivelul de satisfactie al clientului prin realizarea de echipamente performante.

Punem în evidență integritatea profesională și promovăm prin aplicare valorile etice, extindem competențele profesionale, a serviciilor conforme din punct de vedere legislativ, respectăm regulamentele, legea confidentialității informațiilor, garantăm servicii de calitate și loialitate.

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung. Astfel reușim să producem schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

Pentru informatii suplimentare, contactati-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm echipamente fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm și producem echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.