alten_waste-engineering-srl-despre-noi-companie

Noi suntem Alten Waste Engineering!

Pentru că ne dorim un mediu de lucru care să ofere încredere atât angajaților noștri cât și colaboratorilor noștri, suntem la zi cu cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Calitatea și imaginea companiei Alten Waste Engineering Srl este pentru noi principiul de bază în afaceri, ea înseamnă furnizarea de servicii care să satisfacă pe deplin cerințele specificate și implicite.

Misiunea noastră:

Evoluția este parte integrată a misiunii și a culturii noastre. Este, de asemenea, motorul de conducere al Alten Waste Engineering Srl. Acest lucru inseamnă adoptarea de noi tehnologii dar și extinderea orizonturilor companiei.

Adevărata inovație se poate întâmpla doar atunci cand aveți curiozitatea de a explora idei noi și curajul de a descoperi soluții optime, împreună cu echipa noastră.

Primele 3 servicii prioritare pe care le oferă Alten Waste Engineering:

 Proiectare echipamente stații de sortare deseuri
▴ Producție echipamente stații de sortare deseuri
▴ Service si mentenanța stații de sortare deseuri

PARTENERI:

Întrebări Frecvente:

Da! Oferim consultanță tehnică gratuită pre-instalare. Cu ajutorul beneficiarului dar și a altor resurse care ne sunt puse la dispoziție, analizăm cât mai multe informații pentru a stabilii exact nevoia tehnică a clientului. Bineînțeles, vă recomandăm soluția ideală insă decizia finală aparține beneficiarului.

Da! Oferim garanție de producător. În calitate de producători si distribuitori, echipamentele noatre sunt confecționate din materiale rezistente, făcute să reziste zeci de ani. Acordăm atenție deosebită întregului proces de fabricare a fiecărei prese, iar componentele pe care le utilizăm sunt realizate la cele mai înalte standarde tehnice.

Da! Putem să oferim, prin serviciile de producție, o gamă variată de echipamente destinate sortării deșeurilor reciclabile, inclusiv ne putem ocupă de instalarea și punerea în funcțiune a acestora. Deținem toate componentele necesare pentru a realiza echipamentele de care aveți nevoie

Am dezvoltat special pentru această nevoie, “Departamentul de întreținere și service utilaj industrial mobil” (SERVICE ȘI MENTENANȚĂ). Unitatea mobilă de Service beneficiază de ultima tehnologie în materie de echipamente.

Oferim:

  • Asistență tehnică pentru remedierea unor defecțiuni minore, pentru echipamente sau instalații industriale complete.
  • Intervenție rapidă asupra echipamentelor industriale la locația clientului, cu tehnicieni și echipamente profesionale.
  • Evaluare rapidă și recondiționare a echipamentelor industriale uzate în locația noastră de service prin departamentul nostru de service și abilitățile tehnicienilor noștri.

Mai multe detalii aici:

Suntem extrem de deschiși și bucuroși să aflăm că doriți să faceți parte din echipa Alten Waste Engineering. Momentan, nu dispunem de posturi disponibile, dar în momentul în care dorim să ne mărim echipa cu noi colegi performanți, va contactăm imediat. Așadar, puteți să consultați pagină noastră dedicată angajărilor și să aplicați pentru postul dorit.

Pagină angajări aici:

Alege soluția potrivită pentru afacerea ta

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.