CERTIFICĂRI ALTEN WASTE ENGINEERING

Pentru că ne dorim un mediu de lucru care să ofere încredere atât angajaților noștri cât și colaboratorilor, suntem la zi cu cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Calitatea și imaginea companiei Alten Waste Engineering Srl este pentru noi principiul de bază în afaceri, ea înseamnă furnizarea de servicii care să satisfacă pe deplin cerințele specificate și implicite.

ALTEN WASTE ENGINEERING – AUTORIZĂRI ȘI CERTIFICĂRI:

 Certificare ISO 9001:2015

Sistemul de management al calității este acea parte a sistemului de management al organizației, orientată către obținerea rezultatelor, în raport cu obiectivele calității, pt. satisfacerea necesităților, așteptărilor și cerințelor părților interesate, după caz. ISO 9001 este un sistem formalizat care documentează structura, responsabilitățile și procedurile necesare pentru a realiza managementul calității în mod eficace.

▴ Certificare ISO 14001:2015

ISO 14001 este un sistem de management care ajută la reducerea la nivel minim a poluării mediului înconjurător și risipirea de energie. Astfel, devenim mai responsabili și mai competenți. Scopul declarat al standardului ISO 14001 este de a susține protecția mediului și de a preveni poluarea, printr-un management sistematic de mediu, cu privire la zonele și activitățile care au un impact asupra acestuia.

▴ Domeniile de activitate acoperite de aceste certificate sunt:

Proiectare, producție, montaj, punere în funcțiune și service pentru echipamente și instalații electrice industriale (hardware and software), activități de  consultanță IT și proiectarea și ingineria tehnică aferentă, inclusiv activități de testare și analize tehnice.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.