MISIUNE

Evoluția este parte integrată a misiunii și a culturii noastre. Este, de asemenea, motorul de conducere al Alten Waste Engineering Srl. Acest lucru inseamnă adoptarea de noi tehnologii dar și extinderea orizonturilor companiei.

Adevărata inovație se poate întâmpla doar atunci cand aveți curiozitatea de a explora idei noi și curajul de a descoperi soluții optime, împreună cu echipa noastră.

Primele 3 servicii prioritare pe care le oferă Alten Waste Engineering:

Proiectare și producție echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor.
Consultanță tehnică.
Întreținere si service utilaje industriale mobile (SERVICE ȘI MENTENANȚĂ)

Alten Waste Engineering înseamnă stiință în afaceri. Tot ceea ce facem se bazează pe cea mai puternică fundație – Munca definită de obiective măsurabile și tehnici dovedite.

Echipa noastră inovează și ajută la programe pilot care să conducă clienții noștri la un impact pozitiv în afaceri. La fel ca cei mai buni oameni de știință, noi nu ghicim, cercetăm, analizăm și reușim!

Cuvinte despre oameni – De la oameni a început totul: de la valoarea fiecărui angajat, de la plăcerea de a lucra în echipă, de la satisfacția de a face totul foarte bine. Suntem mândri de compania noastră, nu doar pentru identitatea sa unică, ci și datorită oamenilor care fac parte din ea.

Companie – Compania noastră comercializează o gamă largă de mașini și echipamente și oferă o atenție deosebită clienților și partenerilor săi. Pentru aceasta, furnizăm utilaje fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor.
De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție pentru utilajele comecializate de noi.

Alten Waste Engineering Srl este o companie tânără și dinamică, ce activează cu succes în domeniul proiectării execuției  echipamentelor și instalațiilor industriale în domeniul reciclării deșeurilor, de natură industrială sau municipală, utilaje cu ajutorul cărora se efectuează cu succes procese de sortare, tratare, măcinare, presare, spălare și granulare a materialelor.

Vă asigurăm că toate liniile tehnologice industriale cât și utilajele comercializate de compania noastră corespund normelor europene,  fiind certificate în acest sens.

Doriti detalii suplimentare?  Intrebati-ne!

Ne poti contacta telefonic sau prin completarea formularului!

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.