Logo_negru

VALORI

▴ ÎNCREDERE

Creștem satisfacția clienților prin eficiența activității companiei, datorită proceselor pentru îmbunătățirea continuă a sistemului de management integrat. Fundamentăm încrederea tuturor părților interesate în calitatea produselor și serviciilor Alten Waste Engineering Srl. Ridicăm constant nivelul de conștientizare și gradul de motivație ale personalului.

▴ CALITATE

Acordăm atenție exclusivă excelenței serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte veritabile și fiabile, cu rezultate finale de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare la zi cu cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

▴ SUSTENABILITATE

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung.

Astfel că Alten Waste Engineering Srl reușește să producă schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

▴ ETICĂ ȘI INTEGRITATE

Punem în evidență integritatea profesională și promovăm prin aplicare valorile etice, extindem competențele profesionale, a serviciilor conforme din punct de vedere legislativ, respectăm regulamentele, legea confidentialității informațiilor, garantăm servicii de calitate și loialitate.

▴ COLABORARE

În ceea ce privește obiectivele profesionale și relațiile excelente, atât cu partenerii noștri cât și cu beneficiarii, ne-am clădit performanțele prin colaborări eficiente și solide. Astfel, colaborarea dintre echipa noastră și parteneri a devenit punctul de convergență care a dus la formarea unei valori indispensabile.

▴ DEZVOLTARE

Cunoștințele ne fac valoroși!

Încurajam permanent dezvoltarea, deoarece este liantul care aduce succesul companiei. Oferă perspective variate și în același timp, oportunități de dezvoltare, pentru a asigura capacitatea de lucru, reducerea costurilor și conectarea în permanență cu tot ce este nou în domeniul de activitate.

Doriți detalii suplimentare?  Întrebați-ne!

Ne puteți contacta telefonic sau prin completarea formularului!

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.