Banda transportoare covor de cauciuc

Banda transportoare covor cauciuc este comercializată de noi și fabricată special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților din toate domeniile.

Se folosește în operațiuni de reciclare, de aceea este numită bandă optimă pentru mediul înconjurător.

Patul de role cu covorul de cauciuc poate transporta: plastic, aluminiu, hârtie, resturi menajere. Banda transportoare covor cauciuc, este prevăzută/dotată cu nervuri, fiind dispusă în plan oblic sub porțiunea inferioară a cuvei de încărcare. Banda are o inclinație de aproximativ 45o.

În partea superioară a benzii înclinate este montat separatorul magnetic ce face separarea metalelor feroase conținute în deșeurile reciclabile.

Covorul este confecționat din cauciuc sau alte materiale, în funcție de aplicația necesară în procesul tehnologic.

Susținerea covorului de transport pe direcția retur este asigurată de role. Banda este accesorizată cu apărători laterale ce asigură protecția la pătrunderea materialului sub covor. Modul de antrenare a benzii este asigurat de un motoreductor, care pune în mișcare covorul transportor.

Motorul electric are putere instalată care variază în funcție de aplicația procesului tehnologic.

Construcția acestui transportor include tehnologii de ultima generație și este realizat conform normelor europene în vigoare respectând întocmai indicațiile acestora, fiind și certificat în acest sens.

Fundamentăm încrederea tuturor părților interesate în calitatea produselor și serviciilor ALTEN WASTE ENGINEERING S.R.L. Ridicăm constant nivelul de satisfactie al clientului și gradul de conștientizare și motivație al personalului.

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung. Astfel reușim să producem schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm echipamente fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm și producem echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.