Banda transportoare covor PVC

Banda transportoare covor PVC se poate monta în plan orizontal sau în plan înclinat. Uneori sunt necesari racleți pentru a compensa lipsa aderenței produsului pe bandă sau pentru a împiedica răsturnarea produselor când unghiul de înclinare este mare.

Datorită rezistenței sale deosebite la agresiuni mecanice, chimice și termice PVC-ul reprezintă o materie primă ideală, acesta fiind mai ieftin și mai rezistent decât cauciucul.

Benda transportoare covor PVC / Caracteristici:

banda transportoare PVC este antistatică și neconductoare
are rezistență la flacără (conf DIN 22103/ISO 340)
banda transportoare PVC este aprobată FDA, 2005/79/CE si HACCP
sunt rezistente la: coroziune, uleiuri, grăsimi și substanțe chimice.
au coeficient de frecare scăzut, mediu sau ridicat
benzile transportoare PVC cu rigiditate transversală și stabilitate dimensională ridicată
au nivel redus de zgomot (benzi LdB)
sunt netede sau cu texturi.

Conform tendințelor actuale de ecologizare apărute o dată cu intrarea României în Uniunea Europeană, Alten Waste Engineering vine în sprijinul întreprinzătorilor care doresc înființarea de stații de prelucrare/reciclare deșeuri.

Prin specificul lor, benzile de prelucrare/reciclare deșeuri reprezintă elemente unice și personalizabile pentru fiecare proiect în parte în funcție de:

Bugetul proiectului
Spațiul disponibil
Gradul de automatizare

Alten Waste Engineering vă oferă servicii complete la standarde de vârf, produse de calitate, proiectare, implementare, service cât și asistență pentru fiecare proiect în parte.

Realizăm stații de sortare/reciclare deșeuri compuse din transportoare cu benzi din cauciu, PVC, oțel sau magnetice.

Solicită acum oferta noastră completă.

Acordăm atenție exclusivă excelenței serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte fiabile, cu rezultate de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare, la cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Acordăm atenție exclusivă calitatii serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte durabile și fiabile, cu rezultate finale de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare la zi cu cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Punem în evidență integritatea profesională și promovăm prin aplicare valorile etice, extindem competențele profesionale, a serviciilor conforme din punct de vedere legislativ, respectăm regulamentele, legea confidentialității informațiilor, garantăm servicii de calitate și loialitate.

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung. Astfel reușim să producem schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm echipamente fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm și producem echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.