DESFACATOR DE SACI

Desfăcătorul de saci este utilizat la ruperea sacilor/pungilor din plastic LLDPE care au ca și conținut, material reciclabil sau deșeuri menajere.

Un desfăcător de saci este construit din material de calitate superioară, structura sa fiind din oțel-carbon iar cuțitele din oțel special (HARDOX 450), având o rezistență mai mare la uzură. La aceste cuțite întreținerea se poate face prin încărcare cu sudură specială fără a fi necesară demontarea lor.

Desfăcătorul de saci poate fi alimentat prin bandă transportoare sau cu ajutorul altor utilaje. Materialul de prelucrat vine introdus în camera de tăiere unde se realizează acțiunea de desfacere a sacilor sau a pungilor din plastic.

În urma acțiunilor unui desfacator de saci asupra deșeurilor, rezultă un material de compactat optim pentru a fi introdus în următoarea etapă de prelucrare. DS 1500, este proiectat cu două axe, ele acționează în sensul orar și în sensul invers acelor de ceas. Această tehnică adoptată de către Alten Waste Engineering, ajută la evitarea înfășurării materialului pe zona axelor, practic se realizează o auto-curățare.

Primul echipament dintr-o stație de sortare, este de regulă, echipamentul cu desfăcător de saci. Acesta desface sacii menajeri cu deșeu solid municipal, fără a deteriora conținutul. Rată de acuratețe a unui desfăcător de saci este de regulă aproape de 100%. Roțile dințate sunt antrenate de două reductoare fiecare, au ax octogonal, controlate de două inversoare (pentru sensibilitate la lovituri și schimbarea sensului de mers).

Sistemul de curățare a rolelor este de tip pieptăne, comandat electric, cu posibilitatea de programare automată. Desfăcătorul este prevăzut cu dispozitiv de protecție conform normelor de protecția muncii UE și cu căi de acces pentru intervenția operatorului.

Logo_negru
desfacator-de-saci-alten-waste-engineering-ro

Desfăcător de saci DS 1500 –  Made by Alten Waste Engineering (vezi aici detalii tehnice

Acordăm atenție exclusivă excelenței serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte fiabile, cu rezultate de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare, la cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Fundamentăm încrederea tuturor părților interesate în calitatea produselor și serviciilor ALTEN WASTE ENGINEERING. Ridicăm constant nivelul de satisfactie al clientului prin realizarea de echipamente performante.

Punem în evidență integritatea profesională și promovăm prin aplicare valorile etice, extindem competențele profesionale, a serviciilor conforme din punct de vedere legislativ, respectăm regulamentele, legea confidentialității informațiilor, garantăm servicii de calitate și loialitate.

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung. Astfel reușim să producem schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm echipamente fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

banda-transportoare-alten-waste-engineering-deseuri-diverse
LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm și producem echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.