Platformă / Cabină de sortare

Echipamentul conține platforma metalică, cabina din pereți sandwich și instalația de încălzire / răcire. Platforma este confecționată din profile UNP și 2UNP din OT si este prevăzută cu traverse pentru ranforsare contra vântuirii.

Platforma este prevăzută cu scări de acces și balustrade laterale pentru a preîntâmpină căderea accidentala a operatorilor. Platforma stației de sortare este betonată, fapt care permite o manipulare mai ușoară a deșeurilor.

Alten Waste Engineering pune la dispoziție cabina de sortare ce formează un spațiu amenajat pentru a găzdui personalul ce se va ocupa de procesul de sortare (selecție) manuală, în condiții ce respectă întocmai precizările și normativele europene în vigoare.
Cabina de sortare este situată pe o structură metalică solidă și este poziționată deasupra boxelor de acumulare, la nivelul superior a liniei tehnologice de sortare.

Cabina este formată dintr-o structură metalică de tip modular protejat anti-coroziv prin vopsire, cu vopsea gama RAL. Pe structura metalică sunt aplicate panouri sandwich ce mențin diferențele de temperatură din interior-exteriorul cabinei. Pe pereți sunt montate ferestre ce permit iluminarea naturală iar cabina este prevăzută la capete cu uși de acces pentru tranzit și cu un sistem de iluminat conform normelor europene.

Cabina de sortare este deservită de o platformă dotată cu scări de acces confecționate din metal, prevăzută cu trepte de acces din tablă striată anti-alunecare și cu o balustradă de protecție.

Podeaua platformei este confecționată din tablă striată ce nu permite alunecarea și asigură traficul în condiții de siguranță. Cabina permite amplasarea de posturi de lucru (sortare manuală) situată fața în față de o parte și cealaltă a benzii de selectare, ce sunt prevăzute cu jgheaburi de evacuare a materialelor selectate.

Logo_negru

Acordăm atenție exclusivă excelenței serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte fiabile, cu rezultate de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare, la cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Fundamentăm încrederea tuturor părților interesate în calitatea produselor și serviciilor ALTEN WASTE ENGINEERING. Ridicăm constant nivelul de satisfactie al clientului prin realizarea de echipamente performante.

Punem în evidență integritatea profesională și promovăm prin aplicare valorile etice, extindem competențele profesionale, a serviciilor conforme din punct de vedere legislativ, respectăm regulamentele, legea confidentialității informațiilor, garantăm servicii de calitate și loialitate.

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung. Astfel reușim să producem schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm echipamente fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

banda-transportoare-alten-waste-engineering-deseuri-diverse
LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm și producem echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.