PRESA DE BALOTAT ȘI LEGAT DEȘEURI

Presa de balotat este un element robust, cu o putere ridicată de presare, este silenţioasă, contribuind astfel la un mediu de lucru sigur din punct de vedere acustic. Are consum mic de energie ceea ce înseamnă costuri reduse de utilizare în timpul unui ciclu de lucru.

Presa de balotat are eficienţă datorată consumului mic raportat la numărul de baloţi compactat fiind foarte uşor de manevrat. Accesoriile sunt la înălţime ergonomică, zona de încărcare superioară poate fi folosită şi pentru depozitare, uşurând astfel alimentare cu deşeuri.

Cu presa de balotat se pot balota deșeuri precum: PET-uri, carton, folie, plastic, textile, paie, deșeuri menajere, hârtie, RDF, lăzi de plastic, burete sau orice alt tip de materiale reciclabile.

Presa de balotat reduce volumul de materiale eliminate sub formă de deșeuri de dimensiuni mari.

Alten Waste Engineering vă oferă: Presă Manni PMC-WA-40

Presa Manni PMC-WA-40 este o presă de balotare pentru deșeuri de hârtie/pet/folie etc. cu legare automată – tip canal orizontal cu bloc hidraulic.

Echipamentul este dotat cu unitate hidraulică fixată pe presă, cameră de presare și panou electric, sistem de operare cu pre-programare pentru minim 16 tipuri diferite de materiale: folie, hârtie, carton, doze aluminiu, HDPE, PET, etc.

Presa de balotat este construită din oțel dur, sudat cu o bază solidă compusă din:

Cameră de presare
Canal de ieșire
Cuvă de încărcare
Cărucior de presare
Sistem hidraulic
Manșon prin care trec firele metalice în mod vertical, cu 5 ace
Dispozitiv de legare cu 5 fire verticale
Are în dotare suport pentru colac de sârmă anterior și posterior
Anexă un cadru metalic înclinat (tobogan) pentru evacuarea baloților
Panoul electric de comandă și control.

Presa de balotat rezolvă rapid şi pe loc problema volumului deşeurilor până la eliminarea lor din spaţiile destinate. Sunt robuste şi rezistente la folosiri repetate, intensive şi de lungă durată. Au costuri reduse de întreţinere de-a lungul utilizării. Au viteză mare de compactare şi presare astfel nu este nevoie ca deşeurile să fie sortate în prealabil sau introduse într-o anumită formă sau ordine.

Logo_negru

Acordăm atenție exclusivă excelenței serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte fiabile, cu rezultate de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare, la cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Fundamentăm încrederea tuturor părților interesate în calitatea produselor și serviciilor ALTEN WASTE ENGINEERING. Ridicăm constant nivelul de satisfactie al clientului prin realizarea de echipamente performante.

Punem în evidență integritatea profesională și promovăm prin aplicare valorile etice, extindem competențele profesionale, a serviciilor conforme din punct de vedere legislativ, respectăm regulamentele, legea confidentialității informațiilor, garantăm servicii de calitate și loialitate.

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung. Astfel reușim să producem schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm echipamente fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

banda-transportoare-alten-waste-engineering-deseuri-diverse
LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm și producem echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.