Separator magnetic

După procesul de tocare există posibilitatea ca materialul tocat să mai conțină mici particule de material feros. Un separator magnetic înlătură cu success toate aceste particule.

Este utilizat în scopul separării corpurilor metalice aflate pe bandă deasupra căruia este montat, acestea fiind atrase de un câmp magnetic generat și lipite de banda transportoare din dotarea separatorului magnetic.

Un separator magnetic este realizat dintr-un cadru metalic de susținere de tip modular, vopsit anticoroziune cu vopsea din gama culorilor RAL. Culoarea poate fi aleasă de beneficiar cu condiția ca aceasta să se găsească în gama RAL.

Poziția de lucru a separatorului magnetic este orizontală și poate fi modificată în funcție de necesitați. Separatorul magnetic este astfel conceput încât dispozitivul va genera un câmp magnetic propagat pe întreaga lățime a benzii deasupra căreia este montat și tranzitează zona unde este amplasat.

Magnetul are o structură de acoperire din fier și conținut scăzut de carbon, rezultând o permeabilitate ridicată. Dispozitivul de extracție oferă o forță magnetică ridicată.

Câmpul generat de dispozitivul magnetic este de tip permanent. Prin modul de construcție, un separator magnetic corespunde întocmai cerințelor impuse de normele comunității europene în vigoare referitoare la zgomot, siguranță, etc.

Acesta conferă siguranță în exploatare, este nou și încorporează tehnologie de ultima oră în conformitate cu normele europene în vigoare.

Logo_negru

Acordăm atenție exclusivă excelenței serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte fiabile, cu rezultate de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare, la cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Fundamentăm încrederea tuturor părților interesate în calitatea produselor și serviciilor ALTEN WASTE ENGINEERING. Ridicăm constant nivelul de satisfactie al clientului prin realizarea de echipamente performante.

Punem în evidență integritatea profesională și promovăm prin aplicare valorile etice, extindem competențele profesionale, a serviciilor conforme din punct de vedere legislativ, respectăm regulamentele, legea confidentialității informațiilor, garantăm servicii de calitate și loialitate.

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung. Astfel reușim să producem schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

Pentru informații suplimentare, contactați-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm echipamente fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

banda-transportoare-alten-waste-engineering-deseuri-diverse
LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm și producem echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.