Servicii Alten Waste Engineering

Garantăm gestionarea integrată a deșeurilor într-un mod eficient prin:

 Proiectare echipamente stații de sortare deseuri
▴ Producție echipamente stații de sortare deseuri
Service si mentenanța stații de sortare deseuri

Proiectare / Producție / Echipamente:

 • Benzi transportoare cu lanț, tapparele și covor de cauciuc – Construite pentru a rezista. Oricare este materialul care trebuie transportat noi vă oferim soluția potrivită. Benzile transportoare pot fi proiectate la dimensiunile de care aveți nevoie.
 • Benzi transportoare cu lanț și covor metalic – Componentele benzii transportoare sunt: cadru metalic, tamburi, sistem de reglaj, motoreductor, sistem de angrenare, sisteme de susținere, covor transportor, cuvă de descărcare. Banda transportoare este necesară pentru transportul deșeurilor, de la o destinație tehnologică la alta.
 • Benzi transportoare cu covor de cauciuc – Alimentează și conectează diferitele utilaje dintr-o stație de sortare. Este un transportor intermediar ce preia materialele aduse și le distribuie către următoarea destinație (operațiune tehnologică).

Avantaje:

 Structură solidă
 Costuri reduse de întreținere, întreținere ușoară
 Secțiuni de alimentare și evacuare
 Măsuri de securitate optime

Statii de sortare deseuri:

Stațiile de sortare deseuri sunt instalații complexe care se amplasează, după caz, în sectorul de recuperare a materialelor în vederea reciclării acestora sau pe platformele gropilor ecologice metropolitane.

Echipamentele livrate de Alten Waste Engineering sunt destinate sortării materialelor reciclabile pentru reintroducerea în circuitul economic, precum și pentru reducerea cantității de deșeuri livrate depozitelor ecologice.

Materialele reciclabile extrase prin sortare reprezintă o sursă substanțială de profit.
Compania noastră comercializează o gamă largă de mașini și echipamente și oferă o atenție deosebită clienților săi.

 • Benzi transportoare cu covor din PVC – Datorită rezistenței sale deosebite la agresiuni mecanice, chimice și termice PVC-ul reprezeintă o materie primă ideală pentru benzi, acesta fiind mai ieftin și mai rezistent decât cauciucul.
 • Ciur rotativ – Proiectat și realizat cu scopul executării operațiunilor de separare pe criterii volumetrice. Prin intermediul acestui echipament se pot obține mai multe fracții de material în funcție de configurarea acestuia. Ciurul rotativ dispune de o structură proprie metalică de susținere bine ranforsată și ancorată în beton cu ancore chimice.
 • Presa de balotat – Este construită din oțel dur sudat cu o bază solidă compusă din:

     ▴ Cameră de presare
     ▴ Canal de ieșire
     ▴ Cuvă de încărcare
     ▴ Cărucior de presare
     ▴ Sistem hidraulic
     ▴ Manșon prin care trec firele metalice în mod vertical, cu 5 ace
     ▴ Dispozitiv de legare cu 5 fire verticale
     ▴ Are în dotare suport pentru colac de sârmă anterior și posterior
     ▴ Anexă un cadru metalic înclinat (tobogan) pentru evacuarea baloților.
     ▴ Panoul electric de comandă și control.

 • Separator magnetic – Separatorul magnetic este utilizat în scopul separării corpurilor metalice aflate pe banda deasupra căreia este montat. Acestea sunt atrase de un câmp magnetic generat și mai apoi lipite de banda transportoare din dotarea separatorului magnetic.
 • Desfăcător de saci – Realizat și fabricat de către Alten Waste Engineering, utilizat pentru ruperea sacilor/pungilor din plastic LLDPE care au ca și conținut material reciclabil sau deșeuri menajere.

Acesta este construit din material de calitate superioară, structura sa fiind din oțel-carbon iar cuțitele din oțel special (HARDOX 450), având o rezistență mai mare la uzură.

La aceste cuțite întreținerea se poate face prin încărcare cu sudură specială fară a le demonta. Desfăcătorul de saci poate fi alimentat prin banda transportoare sau alte utilaje.

 • Boxă de stocare – Este echipamentul folosit pentru stocarea temporară a materialului.
  Structura este realizată din oțel, iar asamblarea se face prin dispozitive de fixare.
 • Platformă/cabină de sortare – Formează un spațiu amenajat pentru a găzdui un număr de personal ce se vă ocupa de procesul de sortare (selecție) manuală, în condiții ce respectă întocmai precizările și normativele europene în vigoare.

Cabina de sortare este situată pe o structură metalică solidă și este poziționată deasupra boxelor de acumulare, la nivelul superior al liniei tehnologice de sortare.

 • Perforator PET – Funcționează ca și un accesoriu pentru presele de balotat folosite în operațiuni de compactare/balotare a sticlelor din PET. Perforatorul este utilizat pentru găurirea/străpungerea sticlelor din PET în vederea introducerii acestora în procesul de presare, oferind un grad ridicat de compactare.
 • Sisteme de uscare cioburi de sticlă și instalație de aer cald – Proiectat și realizat ca soluție de eliminare a apei din materialul reciclat. Uscătorul este compus din cadru uscător, platforme uscător,cabină, tambur rotativ, șnecuri (șnec alimentare, șnec injectare, șnec preluare, șnec descărcare), valva rotativă-dozator.
  Instalația de aer cald are rolul de a elimina apa din material, aflată sub presiunea aerului cald. În uscător aerul cald împreună cu vaporii de aer și suspensiile fine de material sunt extrase, astfel prin ciclonul AREN 1100 se face filtrarea, eliminând vaporii de apa și suspensiile de material.
 • Panou electric de comandă și control – Panoul electric unde se află toate contactele, releele de supraîncărcare, nivelele de control și dispozitivele de siguranță. Panoul este dotat cu toate butoanele ce acționează motoarele și componentele, ampermetrele și toate comenzile. Este pre-setat să conecteze toate motoarele, valvele și alte componente ale liniei.

Pentru aceasta, noi furnizăm utilaje fiabile de înaltă calitate, personalizate pe baza nevoilor specifice ale fiecărui client.

Suntem aici să vă răspundem la timp și să vă ajutăm cu cele mai bune soluții!

Fundamentăm încrederea tuturor părților interesate în calitatea produselor și serviciilor ALTEN WASTE ENGINEERING S.R.L. Ridicăm constant nivelul de satisfactie al clientului și gradul de conștientizare și motivație al personalului.

Acordăm atenție exclusivă excelenței serviciilor prestate. Desfășurăm proiecte fiabile, cu rezultate de cea mai bună calitate, conform standardelor în vigoare, la cele mai mici detalii în ceea ce privește Autorizările si Certificările necesare.

Punem în evidență integritatea profesională și promovăm prin aplicare valorile etice, extindem competențele profesionale, a serviciilor conforme din punct de vedere legislativ, respectăm regulamentele, legea confidentialității informațiilor, garantăm servicii de calitate și loialitate.

Investițiile în infrastructura de mediu pot provoca un impact semnificativ în tot ceea ce înseamnă sustenabilitatea comunităților pe termen lung. Astfel reușim să producem schimbări majore pe plan socio-economic, fiind responsabili pe termen lung, prin folosirea resurselor, de consecvența sustenabilității.

Pentru informatii suplimentare, contactati-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm utilaje fiabile de calitate înaltă, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

servicii_Alten-waste-enngineering.ro
LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm și producem echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.