Proiectare echipamente statii de sortare

Garantăm gestionarea integrată a deșeurilor într-un mod eficient prin:

 Proiectare echipamente stații de sortare deseuri
▴ Producție echipamente stații de sortare deseuri
Service si mentenanța stații de sortare deseuri

Proiectare statii de sortare deseuri:

Astăzi, deșeurile reprezintă un aspect extrem de important în dezvoltarea durabilă cu atât mai mult cât refolosirea materialelor reciclate a devenit un obiectiv principal la nivel mondial. Fiind conștienți de aceste aspecte, ne-am specializat în domeniul de proiectare echipamente statii de sortare, al echipamentelor de colectare și compactare a deșeurilor precum:

 benzi transportoare
 ciururi rotative
 benzi de sortare
 benzi magnetice
 compactoare PET
 compactoare carton
 containere

proiectare-echipamente-statii-de-sortare-alten-waste-engineering.ro

Stațiile de sortare deseuri sunt instalații complexe care se proiectează si amplasează, după caz, în sectorul de recuperare a materialelor în vederea reciclării acestora sau pe platformele gropilor ecologice metropolitane.

Echipamentele proiectate de Alten Waste Engineering sunt destinate sortării materialelor reciclabile pentru reintroducerea în circuitul economic, precum și pentru reducerea cantității de deșeuri livrate depozitelor ecologice.

Compania noastră proiecteaza o gamă largă de mașini și echipamente și oferă o atenție deosebită fiecarui proiect in parte.

Proiectare Echipamente:

  • Benzi transportoare cu lanț, tapparele și covor de cauciuc – Proiectate pentru a rezista. Oricare este materialul care trebuie sortat, noi vă oferim soluția potrivită. Benzile transportoare pot fi proiectate la dimensiunile de care aveți nevoie.
  • Benzi transportoare cu lanț și covor metalic – Componentele benzii transportoare sunt: cadru metalic, tamburi, sistem de reglaj, motoreductor, sistem de angrenare, sisteme de susținere, covor transportor, cuvă de descărcare. Banda transportoare este necesară pentru transportul deșeurilor, de la o destinație tehnologică la alta.
  • Benzi transportoare cu covor de cauciuc – Alimentează și conectează diferitele utilaje dintr-o stație de sortare. Este un transportor intermediar ce preia materialele aduse și le distribuie către următoarea destinație (operațiune tehnologică).

Avantaje:

 Structură solidă inca din faza de proiectare
 Costuri reduse de întreținere
 Secțiuni de alimentare și evacuare
 Măsuri de securitate optime

Statii de sortare deseuri:

Stațiile de sortare deseuri sunt instalații complexe care se amplasează, după caz, în sectorul de recuperare a materialelor în vederea reciclării acestora sau pe platformele gropilor ecologice metropolitane.

Proiectarea echipamentele are ca destinatie reintroducerea în circuitul economic al deseurilor prin sortarea cu maxima eficienta a materialelor reciclate.

Pentru informatii suplimentare, contactati-ne acum!

Soluții Eficiente

Furnizăm servicii de proiectare fiabile, personalizate pe baza nevoilor specifice solicitărilor. Proiectarea și producția de echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale în domeniul reciclării deșeurilor de natură industrială sau municipală reprezintă principala noastră activitate.

De asemenea, oferim servicii de asistență tehnică, întreținere și reparații în garanție și post garanție.

proiectare-echipamente_statii-de-sortare-alten-waste-engineering.ro
LIVRARE LA TIMP

Respectăm timpul, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe măsura asteptărilor rezolvării solicitării dumneavoastră.

PREȚUL CORECT

Proiectăm echipamente pentru stații de sortare și instalații industriale la cele mai competitive prețuri.

PROFESIONALISM

Scopul nostru este de a trata fiecare proiect cu același profesionalism pentru rezultate maxime.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.