Termeni și condiții

Obligații generale

Vizitarea sau contactarea utilizând site-ul www.altenengineering.ro indiferent de mijloace (online, telefonic, e-mail, etc.) atrage automat acceptarea termenilor și condițiilor enunțate mai jos. Acest site este administrat de către compania Alten Waste Engineering Srl, care va fi denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și cumpără servicii prin intermediul site-ului www.altenengineering.ro, va fi denumită în continuare Beneficiar.

Conținutul site-ului

Firma Alten Waste Engineering Srl își rezervă dreptul de a aduce modificări sau a actualiza conținutul acestui site fără un anunț în prealabil. Totalitatea conținutului site-ului www.altenengineering.ro este proprietatea Alten Waste Engineering Srl și este apărat de legislația în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Utilizarea fără acordul Alten Waste Engineering Srl, a oricăror elemente din conținutul site-ului, se pedepsește conform cu legilor aflate în vigoare (fie administrativ, fie civil, fie penal). Orice încălcare a drepturilor de autor, care poate aduce un prejudiciu site-ului www.altenengineering.ro poate fi semnalată la adresa de email dpo@altenengineering.ro.

Politică de confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Alten Waste Engineering Srl se obligă să administreze în condiții de siguranță și doar în scopurile specificate, datele personale furnizate de către clienți. Colectarea datelor personale se face în scopul de a onora comenzile (eliberarea facturilor), publicitate (Campanii Google Ads și Newsletter) și de a realiza unele statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite clienților.

Toate informațiile colectate de către Alten Waste Engineering Srl în scop de marketing nu vor fi dezvăluite către terțe părți.

Toate informațiile cu caracter personal sunt colectate de către Alten Waste Engineering Srl numai în condițiile în care acestea au fost furnizate de către client.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Clientul are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale și să solicitate ștergerea acestora. Exercitarea acestor drepturi este posibilă printr-o cerere scrisă, datată și semnată, trimisă la adresa sediului firmei, Sat Postăvari, Comuna Frumuşani, Str. Bucuresti, Nr. 39, Hala C1, Incinta 1, Etaj Parter., sau la adresa de e-mail dpo@altenengineering.ro.

Pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului care găzduiește site-ul www.altenengineering.ro sau acțiunilor unor terțe persoane nu sunt în responsabilitatea Alten Waste Engineering Srl.

Tentativă de fraudă

Orice tentativă de acces neautorizat a serverului, bazelor de date, datelor personale sau a conținutului site-ului www.altenengineering.ro va fi raportată către autoritățile competente și va face obiectul unei plângeri penale.

Litigii

Toate litigiile care pot apărea între Beneficiar și Furnizor vor fi rezolvate pe cale amiabilă. Pentru orice problema care poate fi considerată litigiu apelați numărul +4 0787 816 868, de luni până vineri între 08:00 și 17:30. În cazul în care rezolvarea conflictului nu este posibilă pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului București.

Prin vizitarea și comandarea de produse sau servicii prin orice mijloc (comandă online folosind formularele de contact de pe site, telefonic, e-mail, etc.), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.